Domů - Magazín - V kuchyni s VIP - Josef Maršálek radí, jak na dvojctihodné koláče: Dejte pozor na teplotu surovin a máslo nikdy nerozpouštějte, říká cukrář

Zpět na článek

Josef Maršálek radí, jak na dvojctihodné koláče: Dejte pozor na teplotu surovin a máslo nikdy nerozpouštějte, říká cukrář

Josef Maršálek ukázal, jak se správně dělá kynuté těsto a vytvořil z něj skvělé koláče. Zdroj: Se souhlasem České televize / koláž Toprecepty.cz
Při kynutí je důležité těsto přikrýt, aby neokoralo. Zdroj: Se svolením České televize
Po nakynutí bude mít těsto dvojnásobnou velikost. Zdroj: Se svolením České televize
Tereza Bebarová je už s Josefem Maršálkem sehraná. Zdroj: Se svolením České televize
Při natáčení panuje vždy dobrá nálada. Zdroj: Se svolením České televize
Dvojctihodné koláče od Josefa Maršálka. Zdroj: Se svolením České televize
Použití kuchyňského robota velmi ulehčuje práci při přípravě těst. Zdroj: Se svolením České televize
Josef Maršálek rozděluje těsto na menší části. Zdroj: Se svolením České televize
Při kynutí je důležité těsto přikrýt, aby neokoralo.

2 z 8