Domů - Magazín - Vaření - Husí koláčky z kynutého těsta podle šéfkuchaře restaurace Hliněná bašta: Sádlem vonící pochoutka ze zbytků husí pečínky

Zpět na článek

Husí koláčky z kynutého těsta podle šéfkuchaře restaurace Hliněná bašta: Sádlem vonící pochoutka ze zbytků husí pečínky

Husí koláčky z kynutého těsta podle šéfkuchaře restaurace Hliněná bašta: Sádlem vonící pochoutka ze zbytků husí pečínky Zdroj: se souhlasem Hynka Vávry
Kynuté těsto vylepšují škvarky a zelí. Zdroj: se souhlasem Hynka Vávry
Těsto je třeba nechat pořádně vykynout. Zdroj: se souhlasem Hynka Vávry
Husí maso je vynikající náplní do koláčů. Zdroj: se souhlasem Hynka Vávry
Zabalené bochánky opět potřebují kynutí. Zdroj: se souhlasem Hynka Vávry
Husí maso je vynikající náplní do koláčů.

4 z 5