Domů - Magazín - Rozhovory a reportáže - Souboj na talíři live: Na gastro show v Praze ochutnáte grilovaný morek s tatarákem i krém z říčních raků

Zpět na článek

Souboj na talíři live: Na gastro show v Praze ochutnáte grilovaný morek s tatarákem i krém z říčních raků

Přemek Forejt se utkal s několika výbornými kuchaři. Zdroj: Veronika KOKO Šmehlíková, Toprecepty
Krém z říčních raků od Sapíků za 110 Kč
Shao Mai knedlíčky s krevetami z restaurace SIA
Návštěva byla v sobotní dopoledne skvělá. Zdroj: Vilém Besser / Toprecepty.cz
Program na oba dva víkendové dny je nabitý. Zdroj: Vilém Besser / Toprecepty.cz
Jako první si to rozdal Přemek Forejt s Pavlem Sapíkem. Zdroj: Vilém Besser / Toprecepty.cz
Grilovaný hovězí morek s tatarákem a kaviárem ze pstruha za 210 Kč
Italská kuchyně v podání Dejvické 34. Zdroj: Vilém Besser / Toprecepty.cz
Dejvická 34 se účastnila Pohlreichova souboje restaurací. Zdroj: Vilém Besser / Toprecepty.cz
Rolka s krevetou ze SaSaZu za 95 Kč
Grandhotel Pupp představil skvělé menu. Zdroj: Vilém Besser / Toprecepty.cz
U stánku Grandhotelu Pupp nechyběly ani stromy. Zdroj: Vilém Besser / Toprecepty.cz
Lukáš Hejlík vyprávěl mimo jiné o tom, jak velké spropitné dává a proč. Zdroj: Vilém Besser / Toprecepty.cz
Ze začátku akce ještě šlo najít místo, kde si šlo sednout. To se posléze změnilo. Zdroj: Vilém Besser / Toprecepty.cz
Návštěvníci se scházeli postupně, ale postupně zaplnili celý prostor. Zdroj: Vilém Besser / Toprecepty.cz
Mezi servírovanými lahůdkami nechyběly ani minilangoše. Zdroj: Vilém Besser / Toprecepty.cz
Sépiové rizoto si doma udělá málokdo. Zdroj: Vilém Besser / Toprecepty.cz
Asijskou kuchyni reprezentovala i restaurace SaSaZu. Zdroj: Vilém Besser / Toprecepty.cz
Krevety byly častou volbou návštěvníků akce. Zdroj: Vilém Besser / Toprecepty.cz
Z Sapíků frčel tatarák v morku. Česká kuchyně lákala většinu. Zdroj: Vilém Besser / Toprecepty.cz
Po skvělém jídle je třeba si dát sladkou tečku. Zdroj: Vilém Besser / Toprecepty.cz
Bun Rendank ze Sia za 170 Kč
Po skvělém jídle je třeba si dát sladkou tečku. Zdroj: Vilém Besser / Toprecepty.cz
Kdo by odolal takové dobrotě? Zdroj: Vilém Besser / Toprecepty.cz
Vše bylo připravováno přímo před návštěvníky Souboje na talíři. Zdroj: Vilém Besser / Toprecepty.cz
Pod hlavní stage se také vešlo několik stánků. Zdroj: Vilém Besser / Toprecepty.cz
Duck Gyoza ze Sia za 170 Kč
Restaurace Mace měla velký úspěch. Zdroj: Vilém Besser / Toprecepty.cz
Jan Punčochář se do soubojů pouštěl s velkou energií. Zdroj: Vilém Besser / Toprecepty.cz
Kdo neochutnal lanýže, měl možnost za 55 korun. Zdroj: Vilém Besser / Toprecepty.cz
Marek Raditsch předvedl, že ryby jsou jeho doménou. Zdroj: Vilém Besser / Toprecepty.cz
Ve stánku Grandhotelu Pupp to šlo jako po drátkách. Zdroj: Vilém Besser / Toprecepty.cz
Italská kuchyně lákala především dámy. Zdroj: Vilém Besser / Toprecepty.cz
Čerstvé ryby jako představení surovin, z nichž se vařilo. Zdroj: Vilém Besser / Toprecepty.cz
Restaurace Molo vsadila na specifickou prezentaci. Zdroj: Vilém Besser / Toprecepty.cz
Servírování přímo před očima hosta. Zdroj: Vilém Besser / Toprecepty.cz
Příprava pokrmů probíhala „v rukavičkách“. Zdroj: Vilém Besser / Toprecepty.cz
Husí speciality zaujaly hlavně milovníky tučnějších pokrmů. Zdroj: Vilém Besser / Toprecepty.cz
Mace nabídl perfektní hovězí. Zdroj: Vilém Besser / Toprecepty.cz
Jídlo přímo z rukou šéfkuchaře restaurace Mace Martina Svatka. Zdroj: Vilém Besser / Toprecepty.cz
Tatarák a škvarky, který chlap by odolal? Zdroj: Vilém Besser / Toprecepty.cz
Perfektní větrník mizel velmi rychle. Zdroj: Vilém Besser / Toprecepty.cz
O novou kuchařku Jana Punčocháře byl enormní zájem. Zdroj: Vilém Besser / Toprecepty.cz
Avokádový tatarák od Kampa Park za 195 Kč
Dim Sum selekce ze SaSaZu za 165 Kč

1 z 47