Domů - Magazín - Vaření - Holka u plotny radí: Rychlé trdelníky z listového těsta jsou na stole do 30 minut. Voní skořicí a chutnají skoro jako ty pravé

Zpět na článek

Holka u plotny radí: Rychlé trdelníky z listového těsta jsou na stole do 30 minut. Voní skořicí a chutnají skoro jako ty pravé

Holka u plotny radí: Rychlé trdelníky z listového těsta jsou na stole do 30 minut. Voní skořicí a chutnají skoro jako ty pravé Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Tady je vidět omotání "jako na bonbon", je to praktičtější. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Hotové upečené trdelníky. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Dvojitě omotaný trdelník chutná výborně. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Listové těsto nakrájejte na proužky a omotejte kolem plechovky. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty

1 z 5