Domů - Magazín - V kuchyni s VIP - Linecké řezy podle Josefa Maršálka: Máslo musí být při přípravě studené a s těstem pracujte rychle, jinak se spaří, říká cukrář

Zpět na článek

Linecké řezy podle Josefa Maršálka: Máslo musí být při přípravě studené a s těstem pracujte rychle, jinak se spaří, říká cukrář

Vynikající linecké řezy připravil Josef Maršálek během chvíle. Zdroj: Se svolením České televize / koláž Toprecepty.cz
Skvěle upečený dezert začíná vždy u kvalitních surovin. Zdroj: Se svolením České televize
Linecké řezy se sněhem vypadají krásně. Zdroj: Se svolením České televize
Josef Maršálek ukázal netradiční přípravu těsta. Zdroj: Se svolením České televize
Na linecké řezy neodmyslitelně patří mřížka z bílkového sněhu. Zdroj: Se svolením České televize
Tereza Bebarová byla opět Josefovi platnou pravou rukou. Zdroj: Se svolením České televize
Herečka Tereza Bebarová se při pečení chová jako profesionální cukrářka. Zdroj: Se svolením České televize
Josef Maršálek opět prozradil několik prospěšných rad. Zdroj: Se svolením České televize
Kromě lineckých řezů se připravovaly i Míša řezy. Zdroj: Se svolením České televize
Maliny patří k oblíbenému Josefovu ovoci. Zdroj: Se svolením České televize
Příprava jakéhokoliv dezertu vypadá v podání Josefa Maršálka jako hračka. Zdroj: Se svolením České televize

1 z 11