Domů - Magazín - Vaření - Cukrář Josef Maršálek radí, jak poznat kvalitní čokoládu a jak z ní připravit perfektní pařížský krém

Zpět na článek

Cukrář Josef Maršálek radí, jak poznat kvalitní čokoládu a jak z ní připravit perfektní pařížský krém

Cukrář Josef Maršálek radí, jak poznat kvalitní čokoládu a jak z ní připravit perfektní pařížský krém Zdroj: se souhlasem Josefa Maršálka/koláž Toprecepty.cz
Na Valentýna, ale nejen, není nic lepšího. Zdroj: se souhlasem Josefa Maršálka
Láska = čokoláda Zdroj: se souhlasem Josefa Maršálka
Kniha o čokoládě od Josefa Maršálka. Zdroj: se souhlasem Josefa Maršálka
Kvalitní čokolády, k dostání na webu marsalkovo.cz Zdroj: se souhlasem Josefa Maršálka
Láska = čokoláda

3 z 5