Domů - Magazín - Rozhovory a reportáže - Vyzkoušeli jsme „banánový test“ s alobalem. Takhle by mělo ovoce vydržet čerstvé mnohem déle

Zpět na článek

Vyzkoušeli jsme „banánový test“ s alobalem. Takhle by mělo ovoce vydržet čerstvé mnohem déle

Vyzkoušeli jsme „banánový test“ s alobalem. Takhle by mělo ovoce vydržet čerstvé mnohem déle Zdroj: Toprecepty, Šárka Adámková
První den nákupu. Banány jsou ještě lehce zelené, fotka to tak nezobrazí, ve skutečnosti byly zelenější. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Druhý den, foceno u okna. Zatím nepozorujeme výrazné rozdíly. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Třetí den jsou banány vlevo i vpravo krásně zralé a sytě žluté. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Čtvrtý den už banány začínají lehce přezrávat. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Pátý den testu. Banány na obou stranách vypadá zcela stejně, resp. spíš ty vlevo vypadají zralejší. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
První den nákupu. Banány jsou ještě lehce zelené, fotka to tak nezobrazí, ve skutečnosti byly zelenější.

2 z 6