Domů - Magazín - Rozhovory a reportáže - Na Matějskou jen s plnou peněženkou: Cukrová vata za 250 Kč, smažák za 185 Kč a perníkové srdce stojí 450 Kč

Zpět na článek

Na Matějskou jen s plnou peněženkou: Cukrová vata za 250 Kč, smažák za 185 Kč a perníkové srdce stojí 450 Kč

Na Matějskou jen s plnou peněženkou: Cukrová vata za 250 Kč, smažák za 185 Kč a perníkové srdce stojí 450 Kč Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Některé cukrovinky jsou na začátku poutě levnější, jiné nikoli. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Turecký med Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Žužu Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Turecký med Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Pražené mandle Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Něco jako turecký med, ale v kornoutku a měkčí. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Pivínko za dvacku. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Chtějí vaše děti tenhle sladký dudlík? Tak vydržte, ukážeme vám, kde ho na Matějské koupíte za dvacku. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Kokosový suk Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Ovocné želé Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Falešný nugát Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Na začátku poutě stojí langoš 120 Kč Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Párek za 50 Kč není všude, když popojdete dál, koupíte ho za 40 Kč. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Kyblík obarveného cukru za 250 Kč. Berete to? Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Cukrová vata je k mání v mnoha velikostech Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Za jednoho plyšáka dáte i 520 Kč Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
První nápoje, na začátku poutě Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Voda za 40, cola za 50 Kč Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Hasičská stanice Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Zábava neomezená časem za 120 Kč/dítě Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Výběr cukrovinek Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Sladké wafle Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Jedna z atrakcí Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Trampolíny Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Skluzavka vypadá nevinně, ale jede dost rychle. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Ceny občerstvení. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Ceny občerstvení. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Výběr z waflí Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Tradiční kolotoč Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Sáček s perníčky za 100 Kč. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Ruské kolo. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Žužu. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Fialky. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Tradiční střelnice. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Jedna z atrakcí. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Popcorn za ceny jako v kině. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Nejlevnější dudlík Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Stánek s milou obsluhou a příznivými cenami Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Mnoho druhů popcornů Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Tak trochu jiné cukrovinky... Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Dudlíky za pade Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Oříšky v karamelu Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Vtipný stánek s vlídnými cenami Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Perníková láska za 450 Kč Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Cukrovinky Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Fialky za 60 Kč. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Perníček pro štěstí. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Opět žužu Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Stánek s levnými langoši. Kus za 100 Kč. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Falešný marcipán Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Domácí langoš kazil jen levný kečup, za těsto a propečení ale dáváme palec nahoru Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Růžová vata Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Občerstvení asi uprostřed poutě Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Sobotní nával si nenechal ujít ani vodník Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Občerstvení Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Všechny langoše zde jsou "originální" a "domácí", ale platí to jen pro některé. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Langoš s kečupem... Maďaři by se asi divili. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Vstupné o víkendu, 30 Kč za osobu. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Jak přijít o dvě kila za 2 minuty? Vezměte jedno dítě na horskou dráhu. Hned na začátku. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Sobotní davy Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Žužu

4 z 61