Domů - Magazín - Rozhovory a reportáže - Občerstvení na Oktagonu: Pro hosty připravujeme řízky, barevné sushi, krevety i guláš, říká šéfkuchař Lukáš Neckář

Zpět na článek

Občerstvení na Oktagonu: Pro hosty připravujeme řízky, barevné sushi, krevety i guláš, říká šéfkuchař Lukáš Neckář

Lukáš Neckář je známý svým barevným sushi, ale připravit dokáže i jiné dobroty Zdroj: se souhlasem Lukáše Neckáře, koláž Toprecepty
Obrovská akce si vyžaduje obrovské přípravy. Zdroj: se souhlasem Lukáše Neckáře
Pro všechny diváky je připravený nějaký druh občerstvení. Zdroj: se souhlasem Lukáše Neckáře
Lukáš Neckář se chystá na live přípravu barevného sushi. Zdroj: se souhlasem Lukáše Neckáře
Kromě surovin si cateringová firma vozí i některé spotřebiče. Zdroj: se souhlasem Lukáše Neckáře
Pro návštěvníky Ostravar Arény je standardně připraveno fastfoodové občerstvení. Zdroj: se souhlasem Lukáše Neckáře
Hala se na galavečer připravuje celý den. Zdroj: se souhlasem Lukáše Neckáře
Zboží jsou potřeba stovky kilogramů. Zdroj: se souhlasem Lukáše Neckáře
Klec je na místě, teď připravit vše ostatní. Zdroj: se souhlasem Lukáše Neckáře
Co se zprvu zdá nepořádkem se časem stane součástí cateringu. Zdroj: se souhlasem Lukáše Neckáře
Hot dogy nesmí chybět na žádné větší akci. Zdroj: se souhlasem Lukáše Neckáře
Barevné sushi, specialita Lukáše Neckáře je oblíbeným pokrmem šéfů Oktagonu Novotného a Nerudy. Zdroj: se souhlasem Lukáše Neckáře
Nechybí ani velký výběr čerstvého pečiva. Zdroj: se souhlasem Lukáše Neckáře
Nádobí už je na svém místě dlouho před začátkem akce. Zdroj: se souhlasem Lukáše Neckáře
Dekorace stolů má svůj systém. Zdroj: se souhlasem Lukáše Neckáře
Rýže na barevné sushi je připravena přesně podle Lukášova receptu. Zdroj: se souhlasem Lukáše Neckáře
Lukáš má na starost spoustu věcí ještě před začátkem galavečera. Zdroj: se souhlasem Lukáše Neckáře
Pohoštění obsahuje na co si vzpomenete. Zdroj: se souhlasem Lukáše Neckáře
Sladké nebo ovoce, nabídnout si můžete, na co máte chuť. Zdroj: se souhlasem Lukáše Neckáře
Smažené obalované krevety jsou hitem. Zdroj: se souhlasem Lukáše Neckáře
Nespočet různých druhů pokrmů láká k tomu je ochutnat všechny. Zdroj: se souhlasem Lukáše Neckáře
Lukáš pro hosty VIP sektoru připravuje své barevné sushi naživo. Zdroj: se souhlasem Lukáše Neckáře
Cateringová společnost, která se o občerstvení na Oktagonu stará, využívá chladících vozů. Zdroj: se souhlasem Lukáše Neckáře
Barevná rýže na sushi upoutá každého hosta rautu. Zdroj: se souhlasem Lukáše Neckáře
K dispozici jsou velké i menší pokrmy. Zdroj: se souhlasem Lukáše Neckáře
Příprava na začátek akce nesmí nikde skřípat. Zdroj: se souhlasem Lukáše Neckáře
Saláty jsou nedílnou součástí rautových stolů. Zdroj: se souhlasem Lukáše Neckáře
Kdo by neochutnal lahodné preclíky? Zdroj: se souhlasem Lukáše Neckáře
Stovky jarních závitků zmizí jako nic. Zdroj: se souhlasem Lukáše Neckáře
Infralampy zařídí, že teplé jídlo zůstane teplým. Zdroj: se souhlasem Lukáše Neckáře
Lukáš Neckář už s Oktagonem zažil i „výlet“ do Newcastlu. Zdroj: se souhlasem Lukáše Neckáře
Vše je připraveno, jde se na věc. Zdroj: se souhlasem Lukáše Neckáře
Obrovská akce si vyžaduje obrovské přípravy.

2 z 32