Domů - Magazín - Vaření - Vyrobili jsme „šampaňské“ z pampelišek: Chutná fantasticky, šumí jako sekt a voní po rozkvetlé louce

Zpět na článek

Vyrobili jsme „šampaňské“ z pampelišek: Chutná fantasticky, šumí jako sekt a voní po rozkvetlé louce

Vyrobili jsme „šampaňské“ z pampelišek: Chutná fantasticky, šumí jako sekt a voní po rozkvetlé louce Zdroj: Hana Malénková, koláž Toprecepty
Pampelišky je nutné propláchnout. Zdroj: Hana Malénková, Toprecepty
Do vody můžete dát i droždí v prášku. Zdroj: Hana Malénková, Toprecepty
Pro chuť přidejte citronovou šťávu. Zdroj: Hana Malénková, Toprecepty
Láhev uzavřete a nechte při pokojové teplotě. Zdroj: Hana Malénková, Toprecepty
Pampelišky v láhvi. Zdroj: Hana Malénková, Toprecepty
Již druhý den, sms začala perlit. Zdroj: Hana Malénková, Toprecepty
Limonáda po třech dnech Zdroj: Hana Malénková, Toprecepty
Nápoj se nakonec přecedí a dá do sklenic Zdroj: Hana Malénková, Toprecepty
Hotová pampelišková limonáda Zdroj: Hana Malénková, Toprecepty
Hotová pampelišková limonáda Zdroj: Hana Malénková, Toprecepty

1 z 11