Domů - Magazín - Vaření - Jak nařezat špekáčky, aby se dokonale propekly a nespálily? K nejlepším metodám patří ježek nebo chobotnice

Zpět na článek

Jak nařezat špekáčky, aby se dokonale propekly a nespálily? K nejlepším metodám patří ježek nebo chobotnice

Jak nařezat špekáčky, aby se dokonale propekly a nespálily? K nejlepším metodám patří ježek nebo chobotnice Zdroj: Profimedia
Špekáček nařezaný "na ježka" Zdroj: Foto: se souhlasem Pavly Šmikmátorové
Klasicky nařezaný špekáček na obou koncích Zdroj: Foto: se souhlasem Pavly Šmikmátorové
Kombinace klasického naříznutí a ježka Zdroj: Foto: se souhlasem Pavly Šmikmátorové
Špekáček nařezaný do spirály Zdroj: Foto: se souhlasem Pavly Šmikmátorové
Podélně nařezaný špekáček Zdroj: Foto: se souhlasem Pavly Šmikmátorové
Špekáčková chobotnice Zdroj: Foto: se souhlasem Pavly Šmikmátorové
Špekáčky lze pojmout i kreativně Zdroj: Foto: se souhlasem Pavly Šmikmátorové
Díky propíchání na více místech se špekáček rovnoměrně propeče Zdroj: Foto: se souhlasem Pavly Šmikmátorové
Klasicky nařezaný špekáček na obou koncích

3 z 9