Domů - Magazín - Vaření - Vřídelní polévka pro lepší zažívání i na kocovinu: Vaří se přímo z vody z Vřídla a má po ní jemně slanou chuť

Zpět na článek

Vřídelní polévka pro lepší zažívání i na kocovinu: Vaří se přímo z vody z Vřídla a má po ní jemně slanou chuť

Vřídelní polévka pro lepší zažívání i na kocovinu: Vaří se přímo z vody z Vřídla a má po ní jemně slanou chuť Zdroj: Hana Malénková, Toprecepty
Načepovat si minerální prameny může ve Varech každý. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Pramen v Karlových Varech Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Informace o speciální vřídelní kávě Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Recept na vřídelní polévku Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Načepovat si minerální prameny může ve Varech každý.

2 z 5