Domů - Magazín - Rozhovory a reportáže - Vyzkoušeli jsme proslulý smažák v restauraci Tomáše Hanáka: Zastávka Nižbor má své kouzlo, skvělé jídlo i chybičku

Zpět na článek

Vyzkoušeli jsme proslulý smažák v restauraci Tomáše Hanáka: Zastávka Nižbor má své kouzlo, skvělé jídlo i chybičku

Vyhlášený smažák v Zastávce Nižbor skutečně stojí za vyzkoušení. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty, koláž Toprecepty
Zastávka Nižbor, restaurace Tomáše Hanáka, rozhodně stojí za návštěvu. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Perfektní kuřecí vývar za 70 korun. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Jídelní lístek doznal za poslední dva roky pár změn. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Sýr je byl připraven perfektně. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Tak žhavé to zase není, jídlo i pití vám přinesou. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Důvod, proč psi musí zůstat na vodítku. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Domácí limonáda z lesního ovoce byla skvělá. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Denní nabídka. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Útulná, hezky vybavená restaurace. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Do restaurace psi nesmí vůbec, na zahrádku pouze na vodítku. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Příbory jsou nabízeny postaru. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Jedna ze "zahrádek". Přímo u trati. Ovšem, provoz je zde mírný. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Venkovní posezení. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Původní vlakové kupé nyní slouží pro hosty restaurace. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Spokojený personál je zde vidět na první pohled. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Další venkovní posezení. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Jak to tenkrát bylo... Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Interiér restaurace. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Pohled na bar. Čepují zde skvělou Kofolu! Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Zastávka Nižbor zvenku. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Staré rekvizity. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Pozor, vlak! Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Zpětné zrcátko vám ze zahrádky ukáže, co je uvnitř. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Zrcadlo na toaletě. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Uvnitř restaurace najdete různá zákoutí. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Zastávka Nižbor uvnitř. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Lucerny, petrolejky a tak dál. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Starý psací stůl. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Kdo se chce vydat na cestu, potřebuje kufr. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Zákoutí pro čtenáře. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Jídelní lístek. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Jídelní lístek. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Restaurace uvnitř. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Obrázek od fanouška. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Obrázek od fanouška, zadní strana. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Restaurace uvnitř. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Po dnešním vysílání souboje na talíři bude legendární nejen místní smažák, ale i komín. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Šéfkuchař Daniel Zambaga. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Stará rekonstruovaná okna. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Stará rekonstruovaná okna. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Stará rekonstruovaná okna. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Legendární smažák z goudy je podávaný s medem a steakovými hranolky. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
I domácí tatarka chutná skvěle. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Vagon, ve kterém můžete i přespat. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Denní menu za příznivé ceny. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Posezení před vagonovým apartmánem. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Venkovní zahrádka a dvě ubytovací jednotky. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Komín místní sklárny. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Zadní zahrádka nabízí hodně místa k sezení. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Oblíbený Aperol Spritz nechybí ani v Nižboru. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Kdo nechce sedět na zahrádce, má možnost se „ukrýt“ dovnitř. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Ceny piva jsou příjemným překvapením. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Smažák opravdu stojí za to. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Interiér restaurace stojí za vidění. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Vnitřek podniku má neskutečnou atmosféru. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Zastávka Nižbor, restaurace Tomáše Hanáka, rozhodně stojí za návštěvu.

2 z 56