Domů - Magazín - Rozhovory a reportáže - Radim rád experimentuje, tak doma vyrobil zálivku na salát: Nyní jeho firma FerMato vyrábí 70 tisíc lahviček ročně

Zpět na článek

Radim rád experimentuje, tak doma vyrobil zálivku na salát: Nyní jeho firma FerMato vyrábí 70 tisíc lahviček ročně

Radima na různé food festivaly a trhy často doprovází i jeho rodina. Zdroj: se souhlasem Radima Stráníka
Radim rád prezentuje výrobky osobně. Zdroj: Se souhlasem Radima Stráníka
Zkvašená řepa, houby shiitake, máta, koriandr a mnoho dalších aneb Testování nových příchutí. Zdroj: Se souhlasem Radima Stráníka
Počet lahviček dokazuje, jaký je o zálivky zájem. Zdroj: Se souhlasem Radima Stráníka
Rajčata je třeba dobře umýt. Zdroj: Se souhlasem Radima Stráníka
Fermentací prochází i ingredience, které se používají k dochucování rajčatové zálivky. Zdroj: Se souhlasem Radima Stráníka
Radim bere na akce i svou rodinu. Zdroj: Se souhlasem Radima Stráníka
Zálivky se vyrábí v šesti příchutích, jednou z nich je i bazalka. Zdroj: Se souhlasem Radima Stráníka
Radim se pouští do práce. Zdroj: Se souhlasem Radima Stráníka
Z počátku byla výroba hodně o zkoušení. Zdroj: Se souhlasem Radima Stráníka
Prezentace zálivek a jejich prodej na akcích Radima skutečně baví. Zdroj: Se souhlasem Radima Stráníka
Sečuánský chilli olej se perfektně hodí třeba ke grilovanému hermelínu. Zdroj: Se souhlasem Radima Stráníka
Mixování rajčat patří mezi nezbytné činnosti. Zdroj: Se souhlasem Radima Stráníka
V Břeclavi na Slavnosti rajčat. Zdroj: Se souhlasem Radima Stráníka
Zkvašená řepa, houby shiitake, máta, koriandr a mnoho dalších aneb Testování nových příchutí.

3 z 14