Domů - Magazín - Vaření - Jednoduché skořicové noky jen ze tří surovin: Připravené v horkovzdušné fritéze chutnají fantasticky a zvládne je i začátečník

Zpět na článek

Jednoduché skořicové noky jen ze tří surovin: Připravené v horkovzdušné fritéze chutnají fantasticky a zvládne je i začátečník

V horkovzdušné fritéze připravíte jednoduše třeba i muffiny. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Noky můžete použít jakékoliv seženete v obchodě. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Noky posypte mletou skořicí. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Rozpusťte máslo v rendlíku. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Rozpuštěné máslo nalijte k nokům. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Noky, skořici a máslo promíchejte. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Přidejte třtinový cukr a znovu promíchejte. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Směs dejte do fritézy na 190 stupňů a na 15 minut. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Výsledek po 15 minutách „smažení“. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Hotové noky jsou křupavé a krásně voní skořicí a máslem. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Noky posypte mletou skořicí.

3 z 10