Domů - Magazín - Ostatní - Chlebový kvásek z pražské pekárny dosáhl velkého úspěchu. Jako jediný z Česka je uložen v kvasové knihovně v Belgii

Zpět na článek

Chlebový kvásek z pražské pekárny dosáhl velkého úspěchu. Jako jediný z Česka je uložen v kvasové knihovně v Belgii

Chlebový kvásek z pražské pekárny dosáhl velkého úspěchu. Jako jediný z Česka je uložen v kvasové knihovně v Belgii Zdroj: se souhlasem Pekárny Kabát, koláž Toprecepty
S Karlem de Smedt jsme se setkali přímo v Pekárně Kabát. Zdroj: se souhlasem Pekárny Kabát
Žitný a pšeničný kvásek z Pekárny Kabát Zdroj: se souhlasem Pekárny Kabát
Chléb Třicátník a semolinový chléb se pečou z unikátních kvasů. Zdroj: se souhlasem Pekárny Kabát
Karl de Smedt s Richardem Kabátem Zdroj: se souhlasem Pekárny Kabát
Karl si odvezl do Belgie další kvásek Zdroj: se souhlasem Pekárny Kabát
Chléb Třicátník z Pekárny Kabát Zdroj: se souhlasem Pekárny Kabát
V Pekárně Kabát Zdroj: se souhlasem Pekárny Kabát
V Pekárně Kabát Zdroj: se souhlasem Pekárny Kabát
V Pekárně Kabát Zdroj: se souhlasem Pekárny Kabát
Chleby kynou v ošatkách Zdroj: Hana Malénková, Toprecepty
Semolinový chléb z pšeničného kvásku Zdroj: Hana Malénková, Toprecepty
Karl de Smedt Pekárně Kabát Zdroj: Hana Malénková, Toprecepty
V Pekárně Kabát Zdroj: Hana Malénková, Toprecepty
V Pekárně Kabát Zdroj: Hana Malénková, Toprecepty
Chléb z Pekárny Kabát Zdroj: Hana Malénková, Toprecepty
Těsto na chleba Zdroj: Hana Malénková, Toprecepty
Těsto na chleba Zdroj: Hana Malénková, Toprecepty

1 z 18