Domů - Magazín - Vaření - Sedm pokrmů, které nesmí chybět na svatomartinském menu: Hustý kaldoun, pečená drůbež nebo křehké rohlíčky

Zpět na článek

Sedm pokrmů, které nesmí chybět na svatomartinském menu: Hustý kaldoun, pečená drůbež nebo křehké rohlíčky

K huse nebo jiné drůbeži můžete kromě knedlíků podávat i chutné lokše. Zdroj: Toprecepty
Kaldoun z husích drobů a ze zbylé husí pečínky Zdroj: Toprecepty
Kuřecí kaldoun Zdroj: Toprecepty
Sváteční kaldoun s dvojími knedlíčky a smetanou Zdroj: Toprecepty
Kachna s červeným zelím a houskovým knedlíkem Zdroj: Toprecepty
Kachna pro trpělivé strávníky, připravovaná dvanáct hodin. Zdroj: Toprecepty
Kachna upečená na způsob husy, se zelím a knedlíkem. Zdroj: Toprecepty
Kuře se na svatomartinskou tabuli hodí také skvěle. Zdroj: Toprecepty
Kuře se zelím a bramborovým knedlíkem je pochoutka. Zdroj: Toprecepty
Kuře s knedlíkem a zelím potěší snad každého. Zdroj: Toprecepty
Lokše jsou připraveny během chvíle. Zdroj: Toprecepty
Lokše se dají plnit třeba masovou směsí. Zdroj: Toprecepty
Sladké lokše uspějí u dětí. Zdroj: Toprecepty
Bramborový knedlík je oblíbenou přílohou Čechů. Zdroj: Toprecepty
Tvary bramborových knedlíků mohou být různé. Zdroj: Toprecepty
Drůbež a bramborové knedlíky si skvěle „rozumí“. Zdroj: Toprecepty
Křehké a chutné, takové jsou svatomartinské rohlíčky. Zdroj: Toprecepty
Rohlíčky jsou křehké a určitě si získají vaši přízeň. Zdroj: Toprecepty
Svatomartinské rohlíčky jde plnit mnoha různými ingrediencemi. Zdroj: Toprecepty
Koláče patří i ke svátku Sv. Martina. Zdroj: Toprecepty
Koláče patří i ke svátku Sv. Martina. Zdroj: Toprecepty
Sváteční kaldoun s dvojími knedlíčky a smetanou

4 z 21