Domů - Magazín - Rozhovory a reportáže - Moravské zelí podle receptu od dědy voní kmínem, cibulí a špekem. Jeden krok se ale musí udělat jinak, radí šéfkuchař Honza

Zpět na článek

Moravské zelí podle receptu od dědy voní kmínem, cibulí a špekem. Jeden krok se ale musí udělat jinak, radí šéfkuchař Honza

Moravské zelí podle receptu od dědy voní kmínem, cibulí a špekem. Jeden krok se ale musí udělat jinak, radí šéfkuchař Honza Zdroj: se souhlasem Marka Macháče, restaurace Kamin, koláž Toprecepty
Bratři Marek a Jan se svým signature jídlem: Uzeným podhrdkem od dědy Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Pudink s domácími piškoty, višněmi v griotce a višňovým panákem v pozadí Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Buchta s trhaným masem Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Ukázka z menu Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Logo restaurace Kamin (neboli come in - vstupte!) Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Takhle se opéká brioška k podhrdku Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Při práci v kuchyni Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Finišování přípravy podhrdku od dědy Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Signature jídlo: chuťově dokonalý uzený lalok alias Podhrdek od dědy Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Nenápadný skvost v Kozácké ulici Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Interiér restaurace Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Restaurace Kamin Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Polička v restauraci. Jako u babičky... Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Kompoty jsou místo ve spíži vystaveny zde Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Pudink s domácími piškoty, višněmi v griotce a višňovým panákem v pozadí

3 z 15