Domů - Magazín - Vaření - Tarte Tatin podle Vojty Vrtišky: Jablečný koláč voní karamelem a skvěle chutná s vanilkovou omáčkou

Zpět na článek

Tarte Tatin podle Vojty Vrtišky: Jablečný koláč voní karamelem a skvěle chutná s vanilkovou omáčkou

Tarte Tatin podle Vojty Vrtišky: Jablečný koláč voní karamelem a skvěle chutná s vanilkovou omáčkou Zdroj: se souhlasem České televize/koláž Toprecepty
Vojtěchova kuchařka má netradiční už obálku. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Vojtěch jen stěží reagoval na slova chvály. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Hosty křtu čekaly i lahodné dezerty. Vpravo na fotografii je zmíněná "kefírová buchta". Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Jednou z kmoter byla herečka a moderátorka Peče celá země Tereza Bebarová. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Na křtu se sešlo hodně Vojtěchových kamarádů a blízkých. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Vojtěch sdělil hostům hned několik zajímavých věcí. Třeba, že zdravé dezerty nepeče. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Kefírová buchta v netradičním provedení. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Vojtěch si s kefírovou buchtou opravdu pohrál. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Vojtěch v obležení svých oblíbených dam, Mirky van Gils Slavíkové a Terezy Bebarové. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Tereza vyprávěla o tom, že od začátku soutěže byla přesvědčená, že ji Vojtěch musí vyhrát. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Vojtěcha přišla podpořit i prof. Milena Králíčková, rektorka Univerzity Karlovy, kde mladý „cukrář“ studuje. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Vojtěch a Mirka byli, samozřejmě neúmyslně, dokonce i barevně sladěni. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Mirka van Gils Slavíková svou chválou vehnala do Vojtových očí slzy. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Kniha bude úspěšná, zalita byla dost. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Vojtěch se podepisoval pro něj typicky zlatou. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Zájem o podpis Vojtěchovy knihy byl velký. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
V knize najdete složitější verzi receptů. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Každý recept má v knize i zjednodušenou verzi. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Povídání s Vojtou je vždycky fajn Zdroj: Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Hosty křtu čekaly i lahodné dezerty. Vpravo na fotografii je zmíněná "kefírová buchta".

4 z 20