Cukrář Josef Maršálek radí, při jaké teplotě péct světlé i tmavé linecké a nabízí fígl, jak poznat, že už je hotovo
Cukrář Josef Maršálek radí, při jaké teplotě péct světlé i tmavé linecké a nabízí fígl, jak poznat, že už je hotovo Zdroj: se souhlasem Josefa Maršálka/koláž Toprecepty
Josef Maršálek a Tereza Bebarová tvoří slavnou dvojku už od dob covidu, kdy společně začali natáčet videa o pečení. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Studentky střední školy zadělávaly těsto a Josef Maršálek s Terezou Bebarovou vše komentovali. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Jak má vypadat správně připravené těsto na perníčky, na to dohlížel Josef zblízka. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Měli jsme stůl přímo pod pódiem a ochutnali jsme taky perníčky s náplní i bez. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Šéfredaktorka magazínu Toprecepty Šárka Adámková při focení s cukrářem Josefem Maršálkem. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Plný sál nadšených diváků nešetřil dotazy ani potleskem. Atmosféra byla výborná. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty