Domů - Magazín - Vaření - Jak na netradiční „plátkový smažák“ z horkovzdušné fritézy: Snadno se dělá a se šunkou chutná fantasticky

Zpět na článek

Jak na netradiční „plátkový smažák“ z horkovzdušné fritézy: Snadno se dělá a se šunkou chutná fantasticky

Smažený sýr se dá připravit mnoha způsoby. Zdroj: Toprecepty
Smažený plátkový sýr se šunkou stojí za vyzkoušení. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Na přípravu potřebujte jen pár ingrediencí. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Sýr obalíte v plátcích šunky. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Vajíčko jako pojivo nesmí chybět. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Panko strouhanka dodá křupavost. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Se strouhankou nešetřete. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Před smažením postříkejte sýr olejem ve spreji. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Křupavá kůrka, vevnitř tekutý sýr. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Na přípravu potřebujte jen pár ingrediencí.

3 z 9