Domů - Magazín - Vaření - Kynuté omelety podle babičky Boženky od cukráře Josefa Maršálka: Jsou krásně nadýchané a s džemem chutnají božsky

Zpět na článek

Kynuté omelety podle babičky Boženky od cukráře Josefa Maršálka: Jsou krásně nadýchané a s džemem chutnají božsky

Kynuté omelety podle babičky Boženky od cukráře Josefa Maršálka: Jsou krásně nadýchané a s džemem chutnají božsky Zdroj: se souhlasem České televize, Marie Baráková/koláž Toprecepty
Při natáčení byla opět skvělá nálada. Zdroj: se souhlasem České televize, Marie Baráková
Domácí flíčky zvládne připravit každý. Zdroj: se souhlasem České televize, Marie Baráková
Josefův nákyp nepostrádá ani mandle. Zdroj: se souhlasem České televize, Marie Baráková
Tereza s Josefem jsou už dokonale sehraní. Zdroj: se souhlasem České televize, Marie Baráková
Flíčky s mákem podle Josefa Maršálka. Zdroj: se souhlasem České televize, Marie Baráková
Na kynuté omelety je třeba jen pár surovin. Zdroj: se souhlasem České televize, Marie Baráková
Těsto na omelety nesmí být moc řídké ani moc husté. Zdroj: se souhlasem České televize, Marie Baráková
Domácí marmeláda či rozvar chutnají vždycky lépe než ty kupované. Zdroj: se souhlasem České televize, Marie Baráková
Josef si na výrobu domácí marmelády potrpí. Zdroj: se souhlasem České televize, Marie Baráková
Smažení omelet či palačinek chce mít určitou zručnost. Zdroj: se souhlasem České televize, Marie Baráková
Perfektní palačinky či omelety vypadají jedna jako druhá. Zdroj: se souhlasem České televize, Marie Baráková
Marmelády je třeba použít správné množství. Zdroj: se souhlasem České televize, Marie Baráková
Stačí jen srolovat a můžete se pustit do konzumace. Zdroj: se souhlasem České televize, Marie Baráková
Suroviny na netradiční rýžový nákyp. Zdroj: se souhlasem České televize, Marie Baráková
Rýži je třeba uvařit dostatečně, aby nebyla tvrdá. Zdroj: se souhlasem České televize, Marie Baráková
Sníh hraje v receptu na rýžový nákyp velmi důležitou roli. Zdroj: se souhlasem České televize, Marie Baráková
Na upečený nákyp přijde ještě sněhová peřina. Zdroj: se souhlasem České televize, Marie Baráková
Zapečený sníh s mandlemi dodávají nákypu další chuťový rozměr. Zdroj: se souhlasem České televize, Marie Baráková
Tereza s Josefem ukázali, že i sladké jídlo ze školní jídelny může vypadat a chutnat skvěle. Zdroj: se souhlasem České televize, Marie Baráková

1 z 20