Domů - Magazín - Vaření - Jak na nepečený dort Ostravan podle Josefa Maršálka: Moučník voní rumem a díky žloutkovému krému je skvěle vláčný

Zpět na článek

Jak na nepečený dort Ostravan podle Josefa Maršálka: Moučník voní rumem a díky žloutkovému krému je skvěle vláčný

Jak na nepečený dort Ostravan podle Josefa Maršálka: Moučník voní rumem a díky žloutkovému krému je skvěle vláčný Zdroj: se souhlasem Josefa Maršálka a České televize, Marie Baráková/koláž Toprecepty
Dort Ostravan byl jedním z receptů 12. dílu pořadu Buchty po ránu věnovaného regionálním moučníkům. Zdroj: se souhlasem České televize, Marie Baráková
Dort Ostravan byl jedním z receptů 12. dílu pořadu Buchty po ránu věnovaného regionálním moučníkům. Zdroj: se souhlasem České televize, Marie Baráková
Dort Ostravan byl jedním z receptů 12. dílu pořadu Buchty po ránu věnovaného regionálním moučníkům. Zdroj: se souhlasem České televize, Marie Baráková
Dort Ostravan byl jedním z receptů 12. dílu pořadu Buchty po ránu věnovaného regionálním moučníkům. Zdroj: se souhlasem České televize, Marie Baráková
Dort Ostravan byl jedním z receptů 12. dílu pořadu Buchty po ránu věnovaného regionálním moučníkům. Zdroj: se souhlasem České televize, Marie Baráková
Dort Ostravan byl jedním z receptů 12. dílu pořadu Buchty po ránu věnovaného regionálním moučníkům.
Dort Ostravan byl jedním z receptů 12. dílu pořadu Buchty po ránu věnovaného regionálním moučníkům. Zdroj: se souhlasem České televize, Marie Baráková

1 z 8