Domů - Magazín - Vaření - Skvělé pečené koleno na černém pivu podle Ostravskeho Gastrošefa: Dlouhé pečení zajistí jemnou chuť i křupavou kůrčičku

Zpět na článek

Skvělé pečené koleno na černém pivu podle Ostravskeho Gastrošefa: Dlouhé pečení zajistí jemnou chuť i křupavou kůrčičku

Pečené vepřové koleno patří mezi českou klasiku, stejně jako pivo. Proč je tedy nepropojit. Zdroj: se souhlasem Heřmana Gazdy
Heřman Gazda alias Ostravsky Gastrošef Zdroj: se souhlasem FTV Prima
Heřman Gazda alias Ostravsky Gastrošef Zdroj: se souhlasem FTV Prima
Heřman Gazda alias Ostravsky Gastrošef Zdroj: se souhlasem FTV Prima
Heřman Gazda alias Ostravsky Gastrošef Zdroj: se souhlasem FTV Prima
Heřman Gazda alias Ostravsky Gastrošef Zdroj: se souhlasem FTV Prima
Heřman Gazda alias Ostravsky Gastrošef Zdroj: se souhlasem FTV Prima
Tlačenka z krabice Zdroj: se souhlasem FTV Prima
Křenový krém starého havíře Zdroj: se souhlasem FTV Prima
Tříminutová pizza Zdroj: se souhlasem FTV Prima
Pařížsko-ostravská čokoládová pěna, vyladěná k dokonalosti a míchaná za úplňku směrem na jih Zdroj: se souhlasem FTV Prima
Heřman Gazda alias Ostravsky Gastrošef Zdroj: se souhlasem FTV Prima
Svérázná partička při vaření. Gastrošef vpravo vzadu, klasicky maskovaný. Zdroj: se souhlasem TV Prima
Heřman Gazda alias Ostravsky Gastrošef

2 z 13