Domů - Magazín - Vaření - Bratislavské řezy podle Josefa Maršálka nadchnou nejvíc milovníky pudinkových moučníků a čokolády

Zpět na článek

Bratislavské řezy podle Josefa Maršálka nadchnou nejvíc milovníky pudinkových moučníků a čokolády

Bratislavské řezy podle Josefa Maršálka nadchnou nejvíc milovníky pudinkových moučníků a čokolády Zdroj: se souhlasem Josefa Maršálka a České televize, Marie Baráková/kooláž Toprecepty
Josef Maršálek použil do řezů rybízovou zavařeninu. Zdroj: se souhlasem České televize, Marie Baráková
Korpusy se zvlhčí rumovým sirupem. Zdroj: se souhlasem České televize, Marie Baráková
Korpusy se zvlhčí rumovým sirupem. Zdroj: se souhlasem České televize, Marie Baráková
Navrch přijde čokoládová ganache. Zdroj: se souhlasem České televize, Marie Baráková
Hotové bratislavské řezy. Zdroj: se souhlasem České televize, Marie Baráková
V posledním díle Buchty po ránu se Josef Maršálek s Terezou Bebarovou zaměřili na slovenské speciality. Zdroj: se souhlasem České televize, Marie Baráková

1 z 7