Domů - Magazín - V kuchyni s VIP - Josef Maršálek upekl úžasné škvarkové pagáče: Když použijete správnou mouku, budete je mít křehčí, poradil cukrář

Zpět na článek

Josef Maršálek upekl úžasné škvarkové pagáče: Když použijete správnou mouku, budete je mít křehčí, poradil cukrář

Škvarkové pagáče podle Josefa Maršálak si budete chtít doma upéct hned, jak budete mít čas. Zdroj: se souhlasem České televize, Marie Anna Baráková, koláž Toprecepty
Tereza s Josefem jsou sehraní, takže jejich pečení je radost sledovat. Zdroj: se souhlasem České televize, Marie Anna Baráková
Z pár ingrediencí lze „vyčarovat“ skvělé jídlo. Zdroj: se souhlasem České televize, Marie Anna Baráková
Škvarkové pagáče zachutnají každému. Zdroj: se souhlasem České televize, Marie Anna Baráková
Důležitou součástí pagáčů jsou kvalitní škvarky. Zdroj: se souhlasem České televize, Marie Anna Baráková
Před pečením je třeba pagáče potřít rozšlehaným vejcem. Zdroj: se souhlasem České televize, Marie Anna Baráková
Do pagáčů přidejte kromě škvarků i brynzu, dodá jedinečnou chuť. Zdroj: se souhlasem České televize, Marie Anna Baráková
Tereza Bebarová a Josef Maršálek ukončili třetí řadu Buchet po ránu ve velkém stylu. Zdroj: se souhlasem České televize, Marie Anna Baráková
Škvarkové pagáče s brynzou. Zdroj: se souhlasem České televize, Marie Anna Baráková

1 z 9