Domů - Magazín - Vaření - Paštika z pečené hlívy podle Adély: Pochoutka, která vyhrála Foodblog roku, voní houbami, česnekem a bylinkami

Zpět na článek

Paštika z pečené hlívy podle Adély: Pochoutka, která vyhrála Foodblog roku, voní houbami, česnekem a bylinkami

Adéla ukázala, jak na skvělou, i když netradiční paštiku. Zdroj: Toprecepty, koláž Toprecepty
Z pár surovin dokážete vyčarovat výborný pokrm. Zdroj: Zdroj: Toprecepty
Hlíva se na paštiku hodí úplně skvěle. Zdroj: Zdroj: Toprecepty
Paštika krásně ozdobí čerstvý nebo třeba žitný kváskový chleba. Zdroj: Zdroj: Toprecepty
Hlívu ústřičnou musíte pořádně okořenit. Zdroj: Zdroj: Toprecepty
Upečenou hlívu rozmixujte dohladka. Zdroj: Zdroj: Toprecepty
Paštika potěší každého, komu ji nabídnete. Zdroj: Zdroj: Toprecepty
Hlíva se na paštiku hodí úplně skvěle.

3 z 7