Domů - Magazín - Vaření - Vyzkoušeli jsme netradiční lívance s párky. Vláčné uvnitř a křupavé na povrchu chutnají s hořčicí a kečupem skvěle

Zpět na článek

Vyzkoušeli jsme netradiční lívance s párky. Vláčné uvnitř a křupavé na povrchu chutnají s hořčicí a kečupem skvěle

Párky v lívancovém těstě rozhodně stojí za to vyzkoušet. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Všechny sypké ingredience dejte do mísy. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Vejce dejte do plnotučného mléka. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Mléko s vejci ušlehejte. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Dejte dohromady sypké a tekuté ingredience. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Připravte hustší těstíčko. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Párky si vyberte podle své chuti. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Párky nakrájejte na kolečka. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Nakrájené párky přidejte do těsta, Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Na pánvi nechte rozpustit máslo. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Lžící vytvářejte malé lívance s kolečkem párku uprostřed. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Po zhruba 2 minutách lívance obraťte. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Dosmažte do zlatavé barvy. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Hotové lívance ihned podávejte. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty
Lívance můžete dochutit hořčicí a kečupem. Zdroj: Vilém Besser, Toprecepty

1 z 15