Domů - Magazín - Vaření - Jak upéct perfektní bůček: Křupavé kůžičky i šťavnatého masa docílíte, když se budete držet několika důležitých rad

Zpět na článek

Jak upéct perfektní bůček: Křupavé kůžičky i šťavnatého masa docílíte, když se budete držet několika důležitých rad

Perfektně upečený bůček zvládnete doma i vy, jen se musíte držet několika rad. Zdroj: Toprecepty
Oba bůčky vypadali naprosto luxusně. Zdroj: se souhlasem TV NOVA
Twí se výzvy nebála, má s asijskou kuchyní obrovské zkušenosti. Zdroj: se souhlasem TV NOVA
Roman si chtěl zkusit, jaké to je vyzvat specialistku na asijskou kuchyni v jejím oboru. Zdroj: se souhlasem TV NOVA
Jan Punčochář oba bůčky velmi pochválil. Zdroj: se souhlasem TV NOVA
Twí připravila bůček na salátu. Zdroj: se souhlasem TV NOVA
Roman zvolil marinádu a salát s fenyklem. Zdroj: se souhlasem TV NOVA
Chvílemi bylo Romanovi v kuchyni dost horko. Zdroj: se souhlasem TV NOVA
Twí zvládala pečení bůčku levou zadní. Zdroj: se souhlasem TV NOVA
Soutěžící měli na výběr ze šesti surovin, z nichž museli připravit dokonalé jídlo. Zdroj: se souhlasem TV NOVA
Jan Punčochář se občas tvářil velmi nepřívětivě. Zdroj: se souhlasem TV NOVA
Oba bůčky vypadali naprosto luxusně.

2 z 11