Domů - Magazín - Vaření - Jak na perfektní pomazánku z domácích škvarků: Potřebujete pouze kvalitní sádlo a pár ingrediencí, které máte doma vždy

Zpět na článek

Jak na perfektní pomazánku z domácích škvarků: Potřebujete pouze kvalitní sádlo a pár ingrediencí, které máte doma vždy

Škvarková pomazánka je lahůdkou, kterou ocení nejen milovníci tučnějších pokrmů. Zdroj: Toprecepty.cz
Sádlo je důležité nejen dobře vybrat, ale i nakrájet. Zdroj: se souhlasem společnosti Chuť Moravy
Škvarky musíte vyndat v ten správný moment, aby se nepřipálily. Zdroj: se souhlasem společnosti Chuť Moravy
Škvarky je třeba dobře namlít. Zdroj: se souhlasem společnosti Chuť Moravy
Plnění sklenic je důležitou součástí výroby Škvarkolády. Zdroj: se souhlasem společnosti Chuť Moravy
Speciální pomazánka se připravuje jen z vybraných surovin. Zdroj: se souhlasem společnosti Chuť Moravy
Martin Jokver, jeden ze zakladatelů Chuti Moravy. Zdroj: se souhlasem společnosti Chuť Moravy
Vlastimil Sapák, jeden ze zakladatelů Chuti Moravy. Zdroj: se souhlasem společnosti Chuť Moravy
Škvarkoládu seženete hned ve dvou verzích. Zdroj: se souhlasem společnosti Chuť Moravy
Sádlo je důležité nejen dobře vybrat, ale i nakrájet.

2 z 9