Domů
-
Recepty
-
Vepřová plec na zakysané smetaně s mrkví
Zpět na recept
Vepřová plec na zakysané smetaně s mrkví
Vepřová plec na zakysané smetaně s mrkví
Anna Kocikova
mneneznas
JanaDorazinova
Detail hotového pokrmu
Anna Kocikova
Použité suroviny
Anna Kocikova
Plec nakrájíme na plátky
Anna Kocikova
Orestujeme cibuli a pro hezkou barvu i trochu mrkve.Maso necháme zatáhnout,podlijeme vodou a dusíme
Anna Kocikova
Měkké maso vyjmeme ze šťávy.Do šťávy přidáme zakysanou smetanu rozmíchanou s trochou vody a hl.mouky,mrkev a provaříme.Podáváme s knedlíkem
Anna Kocikova
tara23
Předchozí
Následující
1
z
9
Předchozí
Následující