Domů - Recepty - Pikantní zvěřinová roláda ze srnčího hřbetu

1/9

Pikantní zvěřinová roláda ze srnčího hřbetu

Zpět na recept
Anna Kocikova Anna Kocikova
hotový pokrm s opečeným bramborem
Anna Kocikova Anna Kocikova
část použitých surovin
Anna Kocikova Anna Kocikova
rozříznutý plát masa mírně osolíme,opepříme,mírně potřeme hořčicí,marmeládou,posypeme vyškvařenou slaninou,brusinkama a poklademe plátky šunky
Anna Kocikova Anna Kocikova
maso zavineme do rolády a upevníme motouzem
Anna Kocikova Anna Kocikova
na tuku z vyškvařené slaniny roládu ze všech stran opečeme
Anna Kocikova Anna Kocikova
k opečenému masu přidáme všchny zbývající suroviny,podlijeme 2dl vody a pod tlakem vaříme 20 minut
Anna Kocikova Anna Kocikova
detail hotového pokrmu
Anna Kocikova Anna Kocikova
Zuvama Zuvama