Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Pikantní zvěřinová roláda ze srnčího hřbetu

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min

45 min (45 min příprava)

17. 4. 2011 17:43

Suroviny

Porce: záleží na množství masa

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 431 kJ / 2 493 kcal
Bílkoviny115,45 g
Tuky199,55 g
Vláknina11,30 g
Cholesterol 366 mg
Sodík 4,12 g
Sůl10,61 g
Sacharidy53,14 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nevím přesně z jaké části srnečka tenhle nádherný špalíček masa byl - pokud mohu přirovnat k vepřovému, vypadalo to jako panenka. Na medailonky jsem si netroufla, tak alespoň pokus ze surovin, co mě napadly a byly po ruce:-) Maso jsem připravovala opět v papiňáku, šťávu jsem nezahušťovala, jen rozmixovala a opravdu v závěru bylo chutné jídlo!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

24. 11. 2020 16:46

Zuvama: Děkuji za vyzkoušení a moc milý komentář po 9 letech:-),potěšilo mě to:-8:-K

Zuvama Zuvama

23. 11. 2020 20:51

Vyzkoušela jsem a můžu říct..... úžasný.... mňamka :yes::yes::yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

20. 4. 2011 07:48

Všem moc děkuji za velice milé komentáře pod tímto rcp:-*které mi udělaly radost:-K:-KZa body také děkuji:-*
:-))Z hájovny nejsem:-Dale takové maličké"zvěřinové hody"jsme opavdu měli:-*Dostali jsme poměrně velkou všehochuť ve zvěřinovém balíčku;-)Manžel přes zimu obkládal známému koupelnu,prádelnu a další plochy v baráku,nic si za to nevzal a teď ten dotyčný dělal v mrazáku čistku,tak si na mojeho ve čtvrtek vzpomněl:-8a my měli mrazák plný:-)Nezbylo nic jiného,než se prokousat různými recepty,které se mi stejně nelíbily:-Oa pustit se do experimentů:-)Z každého připraveného jídla mám ještě po 2 porcích na mrazu,byl by hřích takovéto"jiné maso" dlabat 3 dny po sobě-to si musíme ještě jindy vychutnat;-):-))Ale na výborné šťavnaté krkovičce si pochutnáme taky:-p;-):yes:

Dana61

18. 4. 2011 12:26

Aničko, to je zase fajnová mňamka :yes::-D

maris maris

18. 4. 2011 08:58

Aničko :-p:yes::yes:

misza misza

18. 4. 2011 07:37

Aničko úžasné fotky i recept.:-p:-*:yes: +20

Bibinka Bibinka

17. 4. 2011 21:05

Aničko, jedním slovem nádhera výborná:yes: Jsi šikovnice šikovná, jistě jste si šmákli s Lubou, my bychom si taky šmákli;-) Máš 19.bod:yes:

drahulin drahulin

17. 4. 2011 20:49

Ani,nááádhera.:yes::yes::yes:Hned bych si dala.:-p

Dana Churáňová

17. 4. 2011 20:25

Aničko,neprobíhají u vás doma náhodou zvěřinové hody?:-DKančí,srnčí a jeden recept lepší než druhý.Jak se někdo jako Ty může nazvat kopytem?:-SJsi příliš skromná.:-)Podle masíčka na fotce bych řekla,že jsi dostala srnčí kýtu.Ale to je jedno.Prima recept,krásné fotky,prostě super!!!:-K:-K:-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

17. 4. 2011 19:41

Ty jsi Aničko z hájovny??Užasně krásné, jejda:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

17. 4. 2011 19:40

:-K:-p:-p:-O

mysulka mysulka

17. 4. 2011 19:25

:-p mňam:yes::-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 4. 2011 19:21

Aničko, to se ti zase něco povedlo!!:yes::yes:

Zdenka1

17. 4. 2011 19:20

Aničko, ty jsi hotová kouzelnice:yes:, takovou krásu se ti podařilo vytvořit:yes: a určitě to musí být:-p:-p:-p

zizala zizala (moderátorka)

17. 4. 2011 19:11

Děláš mi chutě :-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Iva Trhoňová

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: srnčí roláda srnčí maso hřbet - recepty roláda z divočiny zvěřinové hody recepty srnčí roláda recept rolada ze srnčího masa srnčí medailonky srnčí medailonky pro začátečníky roláda ze srnčí kýty masová roláda ze zvěřiny masová roláda v srnčím hřbetu zvěřinové maso recepty zverinova jidla medailonky ze zvěřiny zverinove medailonky recepty zvěřina-srnčí roláda z divočiny s brusinkami recepty ze srnciho pikantní srnčí řízky srnčéí roláda

Suroviny: maso, špek, marmeláda rybízová, hořčice plnotučná, brusinky sušené, omáčka worcesterová, máslo, jablko, šunka, kůra citronová, masox, olej, koření divočina, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Pikantní zvěřinová roláda ze srnčího hřbetu

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DYvn