Domů - Recepty - Vepřová játra na bazalce a rajčatech

1/8

Vepřová játra na bazalce a rajčatech

Zpět na recept
Vepřová játra na bazalce a rajčatech
Anna Kocikova Anna Kocikova
část použitých surovin
Anna Kocikova Anna Kocikova
plátky jater opepříme,poprášíme solamylem a z každé strany po 4 minutách opečeme
Anna Kocikova Anna Kocikova
ve výpeku z jater orestujeme všechny zbývající suroviny,přidáme sojovou omáčku
Anna Kocikova Anna Kocikova
vložíme zpět játra,přilijeme 2dl vody a pod pokličkou 10 minut dusíme
Anna Kocikova Anna Kocikova
podáváme s rýží
Anna Kocikova Anna Kocikova
nebo s uvařeným a opečeným bramborem
Anna Kocikova Anna Kocikova
detail hotového pokrmu
Anna Kocikova Anna Kocikova