Domů - Recepty - Falešný "španělský ptáček" z drůbežích kousků

1/9

Falešný "španělský ptáček" z drůbežích kousků

Zpět na recept
Falešný"španělský ptáček"z drůbežích kousků
Anna Kocikova Anna Kocikova
část použitých surovin
Anna Kocikova Anna Kocikova
maso ostrým nožem opatrně po obou stranách obřízneme od kosti
Anna Kocikova Anna Kocikova
otočíme kůží k sobě a opatrně dále maso od kosti odřezáváme
Anna Kocikova Anna Kocikova
s vykostěných plátků masa odstraníme kůži
Anna Kocikova Anna Kocikova
plátek masa rozřízneme na 8 stejných dílků
Anna Kocikova Anna Kocikova
nakrájené maso orestujeme na rozpáleném tuku,pak přidáme cibuli,promícháme a pod pokličkou 10minut dusíme
Anna Kocikova Anna Kocikova
po 10minutách přidáme salám,papriku,okurek,rozdrobíme kostku bujonu,promícháme a dusíme 5minut
Anna Kocikova Anna Kocikova
po 5minutách přimícháme šťávu,přidáme vajíčka a libeček,2minuty provaříme a podáváme třeba s rýží
Anna Kocikova Anna Kocikova