Domů - Recepty - Pikantní býčí žlázy na "divoko"

1/16

Pikantní býčí žlázy na "divoko"

Zpět na recept
Pikantní býčí žlázy
Anna Kocikova Anna Kocikova
Anna Kocikova Anna Kocikova
Anna Kocikova Anna Kocikova
část použitých surovin
Anna Kocikova Anna Kocikova
žlázy nakrájíme na plátky,důkladně propláchneme
Anna Kocikova Anna Kocikova
a nejlépe přes noc dáme do lednice v marinádě uležet
Anna Kocikova Anna Kocikova
žlázy z marinády vyndáme na utěrku a dobře osušíme
Anna Kocikova Anna Kocikova
žampiony pokrájíme na silné plátky a podusíme na másle
Anna Kocikova Anna Kocikova
plátky na rozpálené pánvici nasucho orestujeme a puštěnou šťávu necháme vyvařit
Anna Kocikova Anna Kocikova
přidáme podušené žampiony,1/2marinády a promícháme
Anna Kocikova Anna Kocikova
pod pokličkou dusíme 10 minut
Anna Kocikova Anna Kocikova
přidáme zbytek marinády a nasekané bylinky
Anna Kocikova Anna Kocikova
a necháme skoro úplně tekutinu odvařit
Anna Kocikova Anna Kocikova
přidáme máslo na zjemnění a prohřejeme
Anna Kocikova Anna Kocikova
podáváme se šťouchanými brambory
Anna Kocikova Anna Kocikova
šťávička je velice pikantní a chutná
Anna Kocikova Anna Kocikova