Domů
-
Recepty
-
Vepřové srdíčko v zeleninové "omáčce" z papiňáku
1
/
6
Vepřové srdíčko v zeleninové "omáčce" z papiňáku
Zpět na recept
Vepřové srdíčko v zeleninové"omáčce"z papiňáku
Anna Kocikova
Plátky srdíčka vložíme na orestovaný špek s cibulí a česnekem a necháme po obou stranách zatáhnout.
Anna Kocikova
Přidáme ostatní suroviny,podlijeme vařící vodou a pod tlakem vaříme 40 minut.Měkké maso odložíme stranou.
Anna Kocikova
Šťávu ponorným mixérem rozmixujeme,dochutíme česnekem,solí a pepřem.Maso vložíme nazpět,necháme prohřát a podáváme.
Anna Kocikova
Hodí se rýže,těstoviny i knedlík.
Anna Kocikova
i s těstovinama je to bašta :-)
Anna Kocikova
Předchozí
Následující
Předchozí
Následující