Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové srdíčko v zeleninové "omáčce" z papiňáku

Hodnocení receptu je 4,4 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

19. 7. 2012 19:25

Suroviny

Porce: 4-5

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 694 kJ / 2 795 kcal
Bílkoviny164,12 g
Tuky221,24 g
Vláknina17,24 g
Cholesterol 545 mg
Sodík 4,16 g
Sůl10,70 g
Sacharidy32,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Hotová omáčka se může různě dochucovat-smetanou sladkou, nebo zakysanou. Lze přidat hořčici, nebo před dokončením provařit s rajčatovým protlakem.Vlastní fantazii a chutím se meze nekladou:-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

20. 7. 2012 11:53

rozmarynaH:za pozdravení i hodnocení děkuji;-):-))
Všem ostatním také:-):-K

rozmarynaH rozmarynaH

20. 7. 2012 11:17

Aničko, vepřová srdíčka jsou moc dobrá. Na zelenině jsem je ještě nezkoušela, ale dělám z nich guláš, dáváme je do sulcu, do směsí. Dost variabilní surovina. Příště zkusím na zelenině a tobě posílám,kromě pozdravu i 6. bodík:-K:yes:

Colombo65 Colombo65

19. 7. 2012 20:08

... srdíčková rodinka, jako u nás ;-);-);-):-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

19. 7. 2012 19:57

Restujeme, zkoušíme, paráda, srdíčka mám moc ráda:-K;-):yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

19. 7. 2012 19:50

rebeka:pak nahoď;-)tady ocásky nemamo:-p:-D:-D

rebeka rebeka

19. 7. 2012 19:43

Anna Kocikova: díky.. já tak nějak podobně udělám z vepřových oásků:-8:-D:-D:-D:-D

Anna Kocikova Anna Kocikova

19. 7. 2012 19:41

rebeka:Rebuš,myslím,že takto se dá připravit ze všech druhů masíka:-p(divočinu bych ale nekazila;-):-D)U nás vnitřnosti můžeme všichni:-pale také moc často s něma papéna neprudím:-))
Díky děvčata:-)):-K

rebeka rebeka

19. 7. 2012 19:37

a šlo by to, tuším, i z vepřového, ne;-):-? vypadá to mocinky jedle, ale u nás, kromě ledvinek a jatýrek, vnitřnosti moc nejdou:-S

suslajda suslajda

19. 7. 2012 19:36

Ann to vypadá velice jedle a ta šťávička:yes::yes:+2

nofrona

19. 7. 2012 19:30

Jů srdíčko, to můžu, posílám bodík:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: veprova srdicka recept na vepřová srdíčka vepřové srdicko vepřove srdicka veprovy srdicko recepty vepřové srdíčko recept vepřové srdíčko recepty omacka se srdickem vepřové srdce v papiňáku omacka z veprovych srdicek vepřové s omáčkou recepty z veprovych srdicek recept na vepřové srdíčko vepřová omáčka vepřové na zelenině omáčka z papiňáku omáčka z vepřového srdicka srdicko na zelenině recept na vepřove srdíčka recept z vepřových srdíček

Suroviny: srdce vepřové, špek valašský, cuketa, cibule, česnek, paprika čerstvá bílá, rajče, koření nové koření, sůl, pepř mletý, libeček, olej

TopRecepty.cz

Vepřové srdíčko v zeleninové "omáčce" z papiňáku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pBpN