Domů - Recepty - Roládky z králičího hřbetu

1/14

Roládky z králičího hřbetu

Zpět na recept
JanaDorazinova JanaDorazinova
JanaDorazinova JanaDorazinova
JanaDorazinova JanaDorazinova
JanaDorazinova JanaDorazinova
JanaDorazinova JanaDorazinova
JanaDorazinova JanaDorazinova
JanaDorazinova JanaDorazinova
JanaDorazinova JanaDorazinova
JanaDorazinova JanaDorazinova
velice ostrým nožem opatrně oddělujeme maso od žeber
Anna Kocikova Anna Kocikova
špičkou nože projíždíme kolem obratlů
Anna Kocikova Anna Kocikova
poté otočíme žebry dospod a opět opatrně,abychom tenkou masitou část neprořízli,oddělujeme maso od kosti
Anna Kocikova Anna Kocikova
u části obratlů je vrstva masa velice tenká,tam musíme zvláště opatrně nařezávat
Anna Kocikova Anna Kocikova
vykostěný plát,lehce naklepaný přes potravinářskou folii
Anna Kocikova Anna Kocikova