Domů - Recepty - Hovězí plněné, v čínském zelí dušené (pro papiňák)

1/7

Hovězí plněné, v čínském zelí dušené (pro papiňák)

Zpět na recept
Hovězí plněné,v čínském zelí dušené
Anna Kocikova Anna Kocikova
detail hotového pokrmu
Anna Kocikova Anna Kocikova
s bramborovým knedlíkem
Anna Kocikova Anna Kocikova
použité suroviny
Anna Kocikova Anna Kocikova
Otvor v mase naplníme hořčicí,anglickou,zajistíme párátky a utáhneme nití.Na uzeném a cibuli zatáhneme maso.
Anna Kocikova Anna Kocikova
Zasypeme celerem,zelím,podlijeme a dusíme.Měkké maso vyjmeme a šťávu rozšťoucháme.
Anna Kocikova Anna Kocikova
Přidáme zbytek syrového zelí,česnek,vodu s moukou a provaříme.Maso nakrájíme a podáváme.
Anna Kocikova Anna Kocikova