Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí plněné, v čínském zelí dušené (pro papiňák)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (15 min příprava + 45 min tepelná úprava)

22. 3. 2013 20:09

Suroviny

Porce: 4 velké

Nutriční hodnoty

Energie13 686 kJ / 3 271 kcal
Bílkoviny314,19 g
Tuky167,20 g
Vláknina48,37 g
Cholesterol 692 mg
Sodík 4,26 g
Sůl9,76 g
Sacharidy103,21 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Já jsem si do domácího bramborového těsta http://www.toprecepty.cz/recept/31200-bramborove-k... nakrájela pár listů z lahůdkové cibulky, aby jídlo v tom nehezkém počasí vypadalo alespoň trošku barevně :-)

Jídlo se dá připravit i v obyčeném kastrolu na sporáku nebo v troubě, ale časově je to cca o 50 minut delší. Musí se občas podlít vodou.

Kdo má rád více česneku, může přidat. Já jsem nechtěla přebít chuť uzeného, proto jen ten jeden stroužek.

Na mém dalším experimentu jsme si opravdu pochutnali, tak se zde o něj s Vámi dělím :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Anna Kocikova

9. 4. 2013 20:23

aje:Děkuji za vyzkoušení i pochvalu;-):-)):-K

aje

9. 4. 2013 16:48

tak dnes uvařeno a:yes::yes::yes::yes::yes::-p:-p:-p:-p:-p:-p

aisha

5. 4. 2013 08:24

Naprosty souhlas s Dancou..;-)

aisha

5. 4. 2013 08:24

Opet jeden z Tvych krasnych receptu :yes::yes:

Anna Kocikova

27. 3. 2013 21:04

Dana61:Danuško,svým komentářem jsi mě moc potěšila:-KJe vidět,že mě už znáš;-):-))Děkuji:-K

Dana61

27. 3. 2013 11:51

skvělý recept na nádherně zpracované čínské zelí:yes::-D opravdu jsi jedna z mála,která chutně zpracuje, co zrovna má:yes: a věřte, že je to dar, který má malokdo;-)

Anna Kocikova

25. 3. 2013 22:53

jarka skrobakova:Děkuji,Jaruško:-K

jarka skrobakova

24. 3. 2013 19:02

:-p máš to Ani krásné jako vždy :yes:

Anna Kocikova

23. 3. 2013 19:16

jarda Kadic::-K:-K

jarda Kadic

23. 3. 2013 18:55

:yes::yes::yes::yes::-p:-p:-p:-p

Anna Kocikova

23. 3. 2013 18:47

Všem moc díky za milé komentíky i bodíky;-):-K
Haničko,mě právě zbyla celá půlka zelí,když jsem předevčírem dělala salát,tak co s tou druhou;-)V té kombinaci s domácím uzeným bůčkem to byla voňavá dobrota.Ani jsem s tím nepočítala.To čínské zelí je jinak takové"plané";-):-D
Bibinko;-):-D:-D

suslajda

23. 3. 2013 14:39

:-p:yes:zajmavá kombinace čínské zelí používám jen na salát:-8vyzkoušet se má všechno:yes::yes:

rebeka

23. 3. 2013 08:59

velice hezké obrázky a zajímavý receptík, moc povedené, Aničko:-K;-):-):yes::yes:

1974andrea

22. 3. 2013 22:53

Masíčko vypadá Aničko krásně:-p:yes:. Ovšem dosud jsem nějak nepřišla na chuť tomu pekingskému zelí, přijde mi takové bez chuti a zápachu a i do salátů používám raději něco jiného. Je to pro mě taková zelenina na zvětšení objemu:-D

sirotek

22. 3. 2013 22:44

:yes::-p:-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pekingské zelí dušené čínské zelí recepty dusene pekingské zelí plnene cinske zeli hovězí dušené v zelí dušené zelí z čínského zelí bucek z jednoho hrnce s celerem s hlavkovim zelím čínské zelí dušené s masem použití čínského zelí dusene pekinske zeli hovězí dušené vcelku plněné pekingské zelí pekinské zelí recepty zpracování čínského zelí jak vypada cinsky zeli hovězí maso plněné zelím hovězí dušené v hlavkovem zeli dušené zelí z pekingského zelí použití čínského zelí cinsky zeli plněné

Suroviny: hovězí zadní, slanina anglická vcelku, bůček uzený, celer, cibule, hořčice, zelí čínské, masox, voda, mouka hladká, česnek, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Hovězí plněné, v čínském zelí dušené (pro papiňák)

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kjQX