Domů - Recepty - Vepřové ocásky v pikantní marinádě

1/10

Vepřové ocásky v pikantní marinádě

Zpět na recept
Vepřové ocásky v pikantní marinádě(se zářením sluníčka do talíře)
Anna Kocikova Anna Kocikova
Vepřové ocásky v pikantní marinádě s osmaženým bramborovým knedlíkem
Anna Kocikova Anna Kocikova
S osmaženým rohlíkem
Anna Kocikova Anna Kocikova
Detail
Anna Kocikova Anna Kocikova
Část použitých surovin
Anna Kocikova Anna Kocikova
Část surovin na marinádu
Anna Kocikova Anna Kocikova
Umíchme si marinádu,ocásky opláchneme a usekneme kostnaté špičky
Anna Kocikova Anna Kocikova
Ocásky necháme nejlépe přes noc marinovat.Poté je prudce opečeme na pánvi,přendáme do zapékací mísy a výpek vypláchneme vínem
Anna Kocikova Anna Kocikova
V míse zalijeme naředěným výpekem a pečeme doměkka.Podáváme s tím,co nám chutná
Anna Kocikova Anna Kocikova
A nezbylo nic :-)
Anna Kocikova Anna Kocikova