Domů - Recepty - Vepřové ledvinky s rozmarýnem, utopené bílým vínem

1/11

Vepřové ledvinky s rozmarýnem, utopené bílým vínem

Zpět na recept
Vepřové ledvinky s rozmarýnem,utopené bílým vínem
Anna Kocikova Anna Kocikova
Detail omáčky
Anna Kocikova Anna Kocikova
Ledvinky ošetříme,namočíme a poté nakrájíme
Anna Kocikova Anna Kocikova
Nastrouháme zázvor a citronovou kůru.V kastrolu rozehřejeme máslo společně s olejem
Anna Kocikova Anna Kocikova
Cibulku orestujeme do sklovita
Anna Kocikova Anna Kocikova
Přidáme ledvinky,rozmarýn a promícháme
Anna Kocikova Anna Kocikova
Na největším hořáku na plný výkon necháme odpařit veškerou tekutinu
Anna Kocikova Anna Kocikova
Ledvinky po odpaření tekutiny
Anna Kocikova Anna Kocikova
Podlijeme vínem,přidáme kůru a zázvor a dusíme pod pokličkou 10minut
Anna Kocikova Anna Kocikova
Do měkkých ledvinek vlijeme smetanovou záklechtku,přidáme bujón a provaříme
Anna Kocikova Anna Kocikova
Podáváme s rýží,ale hodí se i houskový,nebo kynutý knedlík
Anna Kocikova Anna Kocikova