Domů
-
Recepty
-
Vepřový plátek s hříbkovou čepicí - dvě jídla z jednoho hrnce
Zpět na recept
Vepřový plátek s hříbkovou čepicí - dvě jídla z jednoho hrnce
Vepřový plátek s hříbkovou čepicí
Anna Kocikova
Detail šťávy
Anna Kocikova
Maso na řezu
Anna Kocikova
Vepřový plátek-další verze z jednoho hrnce
Anna Kocikova
Vepřový plátek-další verze z jednoho hrnce
Anna Kocikova
Maso naklepeme,nařízneme na okrajích a dáme zatáhnout na orestovanou cibuli se slaninou a kmínem.Podlijeme a dusíme do měkka.
Anna Kocikova
Z oleje a mouky si připravíme tmavší zásmažku
Anna Kocikova
Bokem si odebereme polovinu masa a 70ml šťávy na druhé jídlo.Do zbylého přidáme zásmažku a povaříme.Dochutíme a podáváme např.s bramborem
Anna Kocikova
Směs hříbků nakrájíme a na orestované cibuli podusíme.Část oddělíme a ze zbylého umícháme smaženici
Anna Kocikova
K odlělené podušené hříbkové směsi přidáme 70ml šťávy z podušených plátků,přidáme odložené maso a zasypeme sýrem
Anna Kocikova
Pod poklicí 5minut podusíme.Podáváme s bramborem
Anna Kocikova
Předchozí
Následující
1
z
11
Předchozí
Následující