Domů - Recepty - Kečup“cibuláč“z papiňáku

1/7

Kečup“cibuláč“z papiňáku

Zpět na recept
Kečup"cibuláč"z papiňáku
Anna Kocikova Anna Kocikova
Z uvedeného množství surovin připravíme 2,8litru hustého kečupu
Anna Kocikova Anna Kocikova
Část použitých surovin
Anna Kocikova Anna Kocikova
Do papiňáku dáme pokrájenou zeleninu,koření,sůl a ocet a vaříme 20minut.Poté ponorným mixérem rozmixujeme na hustou kaši
Anna Kocikova Anna Kocikova
Rozmixovanou zeleninu propasírujeme do většího kastrolu přes husté síto
Anna Kocikova Anna Kocikova
Kastrol dáme na sporák a na největší plotýnce na plný výkon za stálého promíchávání necháme mírně odpařit.Pomocí trychtýře horké plníme do lahví a zavíčkujeme
Anna Kocikova Anna Kocikova
Díky cibuli a mrkvi je kečup dostatečně hustý, nemusí se dlouho redukovat na sporáku
Anna Kocikova Anna Kocikova