Domů - Recepty - Vepřový ocásek uzený, v zelenině dušený

1/9

Vepřový ocásek uzený, v zelenině dušený

Zpět na recept
Vepřový ocásek uzený,v zelenině dušený
Anna Kocikova Anna Kocikova
Anna Kocikova Anna Kocikova
Anna Kocikova Anna Kocikova
Detail chutné šťávy
Anna Kocikova Anna Kocikova
Použité suroviny nakrájíme,orestujeme mrkev s celerem a cibulí,poté přidáme plátky česneku a krátce osmahneme
Anna Kocikova Anna Kocikova
Přidáme papriky,promícháme,položíme plátky masa,dáme omáčku a rajčat.šťávu a podusíme.Maso dáme stranou a zeleninu rozmixujeme.
Anna Kocikova Anna Kocikova
Rozmixovanou zeleninu ochutíme bylinkami,dle potřeby solí,vložíme prohřát maso a podáváme např.se špagetami
Anna Kocikova Anna Kocikova
Suroviny na vývar zalijeme studenou vodou a uvaříme .
Anna Kocikova Anna Kocikova
Vývar přecedíme,dochutíme a podáváme
Anna Kocikova Anna Kocikova