Domů - Recepty - Vepřové plecko dušené, rozmarýnem a slaninou plněné

1/10

Vepřové plecko dušené, rozmarýnem a slaninou plněné

Zpět na recept
Vepřové plecko dušené,rozmarýnem a slaninou plněné
Anna Kocikova Anna Kocikova
Anna Kocikova Anna Kocikova
Maso na řezu
Anna Kocikova Anna Kocikova
Detail šťávy
Anna Kocikova Anna Kocikova
Do masa vytvoříme ostrým nožem otvory,které naplníme slaninou a rozmarýnem.Maso utáhneme nití
Anna Kocikova Anna Kocikova
Na pomaštěnou folii dáme část zeleniny s nasekanou bylinkou a položíme opepřené maso
Anna Kocikova Anna Kocikova
Maso posypeme nasekaným zbytkem bylinky a posypeme druhou částí zeleniny
Anna Kocikova Anna Kocikova
Pořádně zabalíme do potravinářské folie a dáme přes noc do lednice.Další den maso z folie vybalíme
Anna Kocikova Anna Kocikova
Na oleji a slanině zesklovatíme cibuli,vložíme maso i se zeleninou a prudce opečeme.Podlijeme vodou,okořeníme a dusíme doměkka.Maso vytáhneme a nakrájíme
Anna Kocikova Anna Kocikova
Šťávu nahrubo rozmixujeme,dochutíme kořením a plátkem másla a podáváme s plátky masa a s kuskusem
Anna Kocikova Anna Kocikova