Domů - Recepty - Žampiony plněné dušenými hříbky,podušené na špeku a pórku

1/8

Žampiony plněné dušenými hříbky,podušené na špeku a pórku

Zpět na recept
Žampiony plněné dušenými hříbky,podušené na špeku a pórku
Anna Kocikova Anna Kocikova
Anna Kocikova Anna Kocikova
Žampion na řezu
Anna Kocikova Anna Kocikova
Část použitých surovin
Anna Kocikova Anna Kocikova
Nakrájené hříbky podusíme a do vychladlých zamícháme vejce,bylinky a koření
Anna Kocikova Anna Kocikova
Na zrůžovělý špek přidáme kolečka pórku,zakápneme omáčkou,podlijeme vodou a vyskládáme naplněné žampiony
Anna Kocikova Anna Kocikova
Zakryjeme polkičkou a dusíme 20minut.Před koncem přidáme plátek másla
Anna Kocikova Anna Kocikova
Do hnízdečka z bramborkaše dáme špekovo pórkový sosík a položíme žampiony
Anna Kocikova Anna Kocikova