Domů
-
Recepty
-
Špikovaná a na hříbkách dušená hovězí kližka
Zpět na recept
Špikovaná a na hříbkách dušená hovězí kližka
Špikovaná a na hříbkách dušená hovězí kližka
Anna Kocikova
Anna Kocikova
Anna Kocikova
Maso prošpikujeme slaninou a na tuku,kostičkách slaniny a drobně pokrájené cibuli necháme prudce zatáhnout.Podlujeme vodou,přidáme hříbky a koření a dusíme domě
Anna Kocikova
Měkké maso nakrájíme na porce
Anna Kocikova
Podáváme s dušenou rýží
Anna Kocikova
Hovězí kližka(hovedzia glejovka)
Anna Kocikova
Z kližky si můžeme nařezat plátky,jako na roštěnou,nebo celistvý kousek na prošpikování a použijeme na"svíčkovou"odřezky můžeme použít na různé guláše apod
Anna Kocikova
Předchozí
Následující
2
z
8
Předchozí
Následující