Domů
-
Recepty
-
Vepřová játra s petrželkou, zavinutá v česnekovém boku
Zpět na recept
Vepřová játra s petrželkou, zavinutá v česnekovém boku
Vepřová játra s petrželkou,zavinutá v česnekovém boku
Anna Kocikova
Detail závitku
Anna Kocikova
Detail šťávy
Anna Kocikova
Část použitých surovin.Vyšší část jater nakrájená na širší plátky.V pozadí plátky česnekového boku
Anna Kocikova
Plátek č.boku potřeme hořčicí,položíme petrželku a opepřený plátek jater
Anna Kocikova
Zavineme do závitku a uprostřed zajistíme párátkem
Anna Kocikova
Na oleji orestujeme nakrájený bok,cibuli a česnek,přidáme závitky,osmažíme podlijeme a pod pokličkou dusíme.Ke konci přidáme omáčku,česnek,máslo a provaříme
Anna Kocikova
Na talíři osolíme a podáváme s bramborem,nebo s pečivem
Anna Kocikova
Předchozí
Následující
2
z
8
Předchozí
Následující